Wednesday, 15 May 2013

Correct way to wear PB


Correct way to wear PB


cara nak pakai corset Premium Beautiful ni senang & simple je, cuma 1st time pakai susah sikit la sbb kita tak biasa kan. tapi hari ke2 atau ke 3 dah jadi senang selalunya. sbb time tu kita da terer. hehe


STEP 1 : Long Girdle

(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa


tips untuk senang pakai- untuk mudah pakai,kene bukak kaki besar sket,ala2 kekuda gitu...pastu joget2 & lompat2 sket sambil nak pakai girdle ni ;) mula2 memang rasa ketat sikit sbb tak biasa kan. lepas 2, 3 hari kita akan biasa lah.. 


STEP 2: Long Bra

(1) Tundukkan padan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam cup bra
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra
tips untuk senang pakai: mula2 mmg susah sikit sbb long bra masa tu ketat lagi & kita pun tak biasakan. mayb kene ada sumone yg kene tlg pinkan. tp masuk 2nd day xsampai 3minit da settle. hehe.. ni pengalaman saya laa kan ;)

STEP 3: Waist Nipper
(1) Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2) Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras
(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan
(6) Pastikan ianya selesa
tips untuk senang pakai - make sure bahagian tali yang kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita.

Jom Sama2 jadikan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL corset ni sebahagian dari rutin harian kita. it is good 4 your health and brings BEAUTY too ;)